Jul 182018
 

60 år, har det varit teknik, design och utrymme synonyma. Som den första att bäras på månen watch , Omega ( OMEGA är) Speedmaster en legend. Sedan 1957, dess olika förändringar gör tusentals watch fans upphetsad. Denna artikel kommer att ta dig tillbaka och rörande berättelse om den legendariska månen Watch.

201807061530873079428

Omega Speedmaster Broad Arrow klocka, 1957

Vem skulle ha trott ett spår som utformats speciellt för rätts klockor, så småningom bli USA National Aeronautics and Space Administration (NASA) astronaut ”officiella” titta på det? Anledningen är enkel: hög prestanda. År 1957 införde Omega treenighet professionella verktyg titta på, de är utformade specifikt för racing super hippocampus avsedd för dykare, samt järn Pa konstruerad för att arbeta i den magnetiska miljö forskare och ingenjörer i konstruktionen. Å ena sidan, hippocampus och järn tyranner följa den väg som fastställts av Omega, å andra sidan, supersnabb ur spår, med prestanda, funktionalitet och klassisk design sticker ut, tillsammans med amerikansk astronaut, utforska en ny värld.

Astronaut Buzz Aldrin bär Omega Speedmaster klockan

Framtida lunar tabeller redo för lansering

Super utforskning av rymden började 1962, som initierats av en grupp astronauter, inklusive Walter ”Wally” ·? Schirra och Leroy Golden · ”Gore mer” · Kubo. De två bestämde sig för att köpa för att bära i tjänsten klockor, och i slutändan väljer andra generationens Omega Speedmaster CK2998. I ”Mercury” program – Hercules 8 uppdrag Schirra bär Speedmaster i rymden. Efter ”Mercury” program, erkände NASA behovet av ett officiellt erkännande för utbildning och flyg klocka. Jag bestämde mig för att komma helt rätt, eftersom det vid den tiden NASA utvärderar all utrustning som utfärdats till astronauter. När allt detta är rymdkapplöpningen, inte tur. NASA vald tre klockor, och hålla dem höga och låga temperaturer, chock, syremiljö, vibrations- och trycktestning, inlämnade Omega kronograf bli den enda kvarvarande frukt. Förutom att uthärda de extrema förhållanden, men dess riktighet är mycket högre än standarden på NASA. 1 mar 1965, godkändes som en super ST105.003 watch ”deltagande av alla bemannade rymduppdrag,” den.

Två astronauter utbildas, utrustas utanför rymddräkt Omega Speedmaster klocka i Houston

Personal ett litet steg, ett stort steg Speedmaster

Den fullständiga tekniska certifiering, kallas Omega marknadsföring trumfkort. Tänk dig, du kan ha amerikanska astronauter bära i rymden med Omega Speedmaster klocka. Och det är bara början. 20th century utforskning av rymden avgörande ögonblicket kom i 21 jul 1969, människor gick på månen. Buzz Aldrin i kvarts timme efter landning på månen Neil Armstrong satte sin fot på månens yta, mellan hans handled bär Speedmaster Professional klocka, detta är den första någonsin, och endast en titta slitna på månen. Den legendariska månen Watch, som leder.

1957 lanseringen av den första Omega Speedmaster klocka, smeknamnet ”Broad Arrow” (Broad Arrow)

201807061530873079428

Logo och klassiskt

Naturligtvis, samlare vet naturligtvis historia super fantastiskt, men dess framgång måste inte bara härifrån. Utan den senaste maskiner teknik, inte tidlös design, Speedmaster omöjligt efter en ålder av dop, för evigt fascinerande skönhet. När det gäller design, har Speedmaster Titta på en unik uppsättning funktioner, från varvräknare skala på ramen Start – kallade nyhet vid den hastigheten meter skala vanligtvis dekorativa era på ratten. Andra starkt symboliska funktioner, inklusive snyggt ratten och böjda spegel. Klackarna kurva är en annan viktig funktion, sedan 1964, i fallet med en subtil och perfekt styrning av asymmetri av konstruktionen, den sömlösa integrationen av kronan och två kronograf knappar. Under de senaste 60 åren, 1957 den ursprungliga ”Broad Arrow” genom estetik Mark III 1971 och 2008 Alaska Project och andra förändringar, och sedan 2018 den senaste ”Dark Side of the Moon” från den grundläggande designen presenterar konsekvent.

2018 publicerade Speedmaster ”The Dark Side” Apollo 8 watch

Från rörelsen s synvinkel, en stark utveckling Speedmaster klocka beror på ett antal av världens mest tillförlitliga mekanisk rörelse. Från Caliber 321 manuell rörelse i 1957 första Speedmaster klocka utrustad, till 1968 Kaliber 861, utvecklas för att förbättra, och sedan till 1861 och fortfarande ger kraft för 1863 lunar tabeller, men glöm inte att Omega avbröts kort prova quartz, Speedmaster tillämpat märkets mest kraftfulla och mest avancerade tekniska innovationer, inklusive den nyligen koaxialgång och för att uppnå certifierade kronometer. Utan dessa spjutspetsteknik kan lunar tabeller aldrig blivit en av de mest kända tidtagaren i världen, går tillbaka framåt igen, förmodligen inte ens få en chans att gå ut i rymden. Super berättelse, är den obevekliga strävan efter excellens i historien, gör det Omega spår på 1960-talet. Ännu mer spännande är att Omega Speedmaster äventyret fortsätter.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>