Okt 212017
 

Rolex lanserade den nya Oyster Perpetual Sky-Dweller (Oyster-stil konstant Sky-Dweller), den här designade för den klassiska klockans globala resenärsdesign, för första gången till guldguld (904L stål och 18ct guldkombination) och vitt guld (904L stål och 18ct vitguld kombination) utseende. Yta Konfigurationer Rektangel Kromljus Ljuspekare med timmarkör, spänningslampa, tydlig och lättläst. Precis som för alla Rolex klockor är den nya Oyster Perpetual Sky-Dweller certifierad av Rolex högsta observatorium 2015.

微信图片_20171021140005

Agile Rolex Innovation Innovation

Oyster Perpetual Sky-Dweller är utformad för den eleganta klockan Global Travel, den perfekta kombinationen av suverän teknik och enkel operation. Sky-Dweller samlar 11 patent för att ge de globala resenärerna den information de behöver för att hålla koll på tiden på en resa på ett nytt sätt. Klockfunktionerna omfattar två tidszoner med centrala indikationer, 24-timmars off-axis Skivan visar avgångstiden, det finns också en Saros (Saros) innovations kalender enhet.

Ring Command Triangle Pits Den yttre ringen kan ställas in direkt till funktionen, den yttre ringen till motsvarande position kan justeras för att leva i tid, andra gången eller kalendern, och sedan över kedjans kronrelaterade inställningar.

微信图片_20171021140045

Salon Detta namn kommer från samma namn på det astronomiska fenomenet, och denna kalenderanordning endast i februari varje år till mars för att justera kalendern en gång. Dessutom ytans yta med 12 små fönster display månad. Sky-Dweller klocka njut av ett nytt teknik patent: Ring Command roterande ytterring, du kan snabbt och enkelt välja den funktion som ska justeras.

Sky-Dweller är utrustad med lättläst och lättanvänd dubbeltidszonskärm, liksom pålitlig och innovativ kalender, kan automatiskt visa hela året, varje år endast den 1 mars för en inställning.

ROLESOR, kombinationen av guld och stål

Rolex år 1933 kommer Rolesor (guldstål) registrerat som varumärke, efter att kombinationen av guld och stål har blivit en av egenskaperna hos Rolex-klockan. Rolesor kombinerar dessa två metaller: guld, både ädel, dyrbar, rik och stabil, så väldigt attraktiv, stål, obrännbar, mycket stark, kan lita på. Dessa egenskaper återspeglar perfekt Rolex klockans elegans och excellens. Sky-Dweller guldstålsektion, ytterring, kedjekrona och band med mitten av kedjan för 18kt guld, mittfodral och rem på båda sidor av kedjan i 904L stål. När det gäller vitguldguldsektionen, är den yttre ringen 18kt vitguld, mittfodralet, krona och rem i 904L stål.

Sky-Dweller guldstålsektion, ytterring, kedjekrona och band med mitten av kedjan för 18kt guld, mittfodral och rem på båda sidor av kedjan i 904L stål. När det gäller vitguldguldsektionen, är den yttre ringen 18kt vitguld, mittfodralet, krona och rem i 904L stål.

Oyster väska, vattentät symbol

Sky-Dweller klocka för att säkerställa att vattendjupet på 100 meter är ett slitstarkt exempel. Unik form av mittenhöljet till fast solid 904L stålgjutning. Triangle pit undersida till varumärke exklusiva specialverktyg spänna, ärendet tätat, så bara Rolex watchmakers kan öppna rörelsen. På kedjekronan med dubbellås dubbelt vattentätt system, ordentligt fastsatt i väskan. Spegeln är gjord av blå kristall, lätt att klia på. Klockan 3 med en konvex lins i ett litet fönster, lätt att läsa kalendern. Sky-Dweller Waterproof Oyster Case erbjuder det bästa skyddet för mycket exakta rörelser.

Sky-Dweller mitten fallet med ett solitt block av 904L stål gjutning, slingrande krona med dubbla vattentäta dubbel låssystem lås, fastskruvad till fall för att säkerställa vattendjup på 100 meter (330 fot), är en modell av robust göra.

9001 konstant rörelse rörelse

Sky-Dweller är utrustad med Rolex utvecklad 9001 självlindande rörelse, med sju patent. Märke som hittills utvecklat rörelsen bland den komplexa precisionens rörelse, kan beskrivas som en av de bästa. Denna rörelse av den fina strukturen, Seiko fina och innovativa element, så titta noggrann och pålitlig. Balanshjulet är klockans hjärta, utrustad med Rolex patenterad blå Parachrom gossamer. Detta unika legering gjord av skira gjuten av Rolex, fri från magnetisk interferens, även när temperaturen ändras, är fortfarande mycket stabil, seismisk kraft tio gånger mer än konventionella fjädrar. Rolex är den sista cirkeln för att säkerställa att gossamer i vilken position som helst kan fortfarande behålla lagen. Hårspårbalanshjulet stöds av en plywood med justerbar höjd och monterad mellan Paraflex-dämpningsenheter, som utvecklats av Rolex. Och få ett patent, kan titta titta jordbävningen ökade med 50%. 9001-typ rörelse är utrustad med automatiska lindningskomponenter, av Rolex konstant kasta thallium huvudlindning på kedjan. Dess reservkraft är 72 timmar. Ställ in rörelsen av kanten på urvalshjulet, så att rörelsen och ytterringen samverkar för att justera klockan till de olika funktionerna.

9001 klockor kopior Rolex tallium konstant pendeltyp rörelse Automatisk lindning, effektreserv 72 timmar 28.800 frekvens (4 Hz), paramagnetisk blå Parachrom fjäder, i slutet av Rolex ring, kung trim trögheten hos balanshjulet, fyra guld Finjusterande mutter, kan exakt justera tiden, hjulplywood, högpresterande Paraflex-dämpningsanordning.

Solid kedjeband och lätt att justera kedjeförlängningsanordningen

Sky-Dweller vitguld stål modeller 904L stål matcha solid länk Oyster armband, guld pengar stål 904L stål och matchen 18ct guld Oyster armband. Oysterband och ytterring under den nya dolda anslutningen, för att säkerställa att remmen och fallet uppnår en sömlös anslutning mellan de visuella effekterna. Båda är utrustade med Oyster fällbara spänne, är spännet också lätt att justera installationen Rolex patent länk, innebär detta sträcker sig skickligt utformade, så att bäraren lätt kan förlänga remmen ca fem millimeter, i varje fall såväl bärkomfort .

Oyster Perpetual Sky-Dweller två tidskalenderklockan modell 326.933, (18ct kombination 904L stål och guld) av guld Rolesor stål, diameter 42 mm Bords triangulär spårförsedd yttre ringkommandodubbelriktad rotation, timmar, minuter, sekunder, datum när två tidszoner, kalenderfunktion, l Rolex 9001 självuppdrag rörelse, effektreserv 72 timmar, vattentät 100 meter, den översta observatoriet kronometer autentiserings, Rolesor guld stålband.

Precis som med alla Rolex klockor är Sky-Dweller klockan certifierad av Rolex högsta observatorium 2015. Den här unika titeln visar att klockan har gått igenom en serie tester av Rolex Laboratories, och dess standarder är bortom traditionen och nivån på klockindustrin. Watch monteras efter testet för att säkerställa att när du bär klockan, precisionen, effektreserv, vattentät och automatisk alla aspekter av kedjan, kan spela en topprestanda. Testade sätta i fallet efter rörelsens topp Observatory Rolex kronometer, är dess dagliga genomsnittliga felet plus eller minus mer än två sekunder, certifierad kronometer precision mer än dubbelt än genomsnittet Observatory.

klockor kopior Oyster Perpetual Sky-Dweller två tidskalenderklockan modell 326.934, Rolesor guld stål (904L stålsammansättning och 18ct vitt guld) material, tabellen diametern 42 mm triangulär spårförsedd yttre ringkommandodubbelriktad rotation, timmar, minuter, sekunder , datum, tidszon två, kalenderfunktion, Rolex 9001 självuppdrag rörelse, effektreserv 72 timmar, vattentät 100 meter, den översta observatoriet kronometer autentisering, 904L stålband.

 

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>