Feb 012016
 

971

Rolex Deep Sea Challenge Utställningen presenterar dyka in i djupaste hav Rolex

Rolex Deepsea Challenge utställning kommer att hållas i Shanghai, Kina. Från 17 april 2013 till 20 maj, 2013, kan allmänheten vara belägen i Shanghai Bund, 27 Zhongshan Dong Yi Rolex World (The Rolex Experience) i världens mest banbrytande smak Rolex djuphavsäventyret och motstycke bland nära kontakt. Deep Sea äventyrsaktiviteter Utställningen berättar om ett rekord två gånger i människor som utförts i Stilla havet, liksom utmärkta prestanda två Rolex klockor.

26 mars 2012, filmaren och upptäcktsresanden James Cameron (James Cameron) framgångsrikt smög i havet den djupaste punkten i Marianergraven (Marianergraven) – Challenger Djup (Challenger djup), uppdatera enda djupdykning rekord. Och en experimentell Rolex Deepsea UTMANING klocka fastspänd på utsidan av dykning, djupdykning för att följa honom längs havsbotten.

Rolex Deepsea Challenge titta dyka till 10,898 meter under havsytan (35,756 fot) av havsbotten, lösa tekniska problem i det djupa havet expeditionen stött på, har det således öppnat ett nytt kapitel i djuphavs prospektering. Den experimentella klocka vattendjup på upp till 12.000 meter (39,370 fot), är avsedd för djuphavsexpeditioner konstruerats och tillverkats.

Sedan 1960 BATISKAF ”Trieste” (Trieste) för första gången når detta djup, är Camerons expedition den enda människan en gång kommit fram till detta djup. Över femtio år sedan, den amerikanska flottan dyka Löjtnant Don Walsh (Don Walsh) och schweiziska oceanograf Jacques Piccard (Jacques Piccard) körning ”Trieste” till 10,916 meter (35.814 British fot). Den experimentella Rolex Deep Sea SPECIAL bundna dykning titta på samma yttre, tillsammans deltog i dyk.

I tillägg till detta utställningen för att visa dessa två Rolex klockor, också kommer att visa upp Camerons Deepsea Challenger och ride ”Trieste” undervattensfarkoster modeller.

Under årtionden har Rolex varit en lojal partner till djuphavsutforskare. Sea World och Rolex ursprung kan spåras tillbaka 1926. På den tiden introducerade Rolex världens första vattentät klocka – Rolex Oyster klocka (Rolex Oyster). Från 1953 debut Rolex Oyster Perpetual Submariner (Rolex Perpetual Submariner) Denna klassiska dykning klocka, lanserades 2008 till upp till 3.900 meters vattendjup (12.800 fot) i Rolex Deepsea klocka, har Rolex bli korrekt, tillförlitlig, en symbol för innovation och vattentät.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>