Dec 072015
 

Självfallet Rolex ’s Day-Date är en klassisk klockor. Vet vad som är vad med bord hemma, älskling ögon samlare. För mig är det Rolex Day-Date som LV gammal färg plånbok, min första lyx handväska, räddade universitetet upp fickpengar i månader, trotsat den varma sommaren nio, inte sitta i luftkonditionerade Metro Linje 1, ITC ett lager LV butiken, älskade skatter. Trots att mer än 10 år efter att de köpte jämfört med andra märken, endast den första LV presbyopi som kommer att komma upp med så långt, eftersom det verkligen lätt slitage, inga problem.

Du frågar mig kärlek Day-Date lite jag älskar det mycket djup

Min första exklusiv klocka är inte en Day-Date, och inte heller de andra Rolex klockor. Så att efter en viss tid för att chatta med gamla vänner, alltid säger att han tar ett grenrör sätt blev han en Kaner hjärta.

Du frågar mig kärlek Day-Date lite jag älskar det mycket djup

Som LV plånbok 80-85 generation, ålderssynthet, guld Rolex Day-Date, förgyllda Dupont tändare, hela vägen för att se de stora filmer. Kanske inte plånboken, klockor, tändare den mest lämpliga för sin egen, men det är nödvändigt att först köpa, köpa, Kaner inte, inte hycklande inte tänka på, och gå och köpa något annat.

Du frågar mig kärlek Day-Date lite jag älskar det mycket djup

den första en

Day-Date Ref.6511(replika Rolex klockor kopior)

Sedan 1956 den första advent i Rolex Oyster Day-Date klockan kommer att uppnå (Day-Date) Klara innovation, är den utrustad med 18 karat guld eller platina stil, är världens första på ytan av både kalenderfönstret men också visade en fullständig skriv vecka klocka, som kan betraktas som en stor teknisk prestation på tiden. Han ärvde Rolex Oyster Perpetual klocka vattentät, dammtät och iögonfallande stor blåsor kalendervisning, och bara använda ädelmetall gjutning. Day-Date Rolex vid den tiden var känd som ”flaggskepp”, genom tillkomsten av en kändis som är mycket gynnad.

Sedan årtionden senare, har Day-Date dök upp på handleden av USA: s president Roosevelt, Kennedy, Nixon … även dök upp i Hong Kong passagerare, Shanxi kol chefer, lysande elit handled var vi vet.

Du frågar mig kärlek Day-Date lite jag älskar det mycket djup

Denna första montering av en Day-Date Ref.6511 Rolex Cal.1055 rörelse, för den fria rörligheten gratis fjädrande hjulet och skruva trim gör denna Day-Date vid tidpunkten förbli konkurrenskraftiga.

Du frågar mig kärlek Day-Date lite jag älskar det mycket djup

Utrustad. 1555 Cal Dag-Date Ref.1803(Schweiziska klockor Kopior)

Till 1959, känd som Rolex ”mest praktiska och lyxiga” rörelse Cal. 1555 födelse, och används i nya Day-Date, som har en kompensationsskruvhjulet vid tidpunkten sin höga noggrannhet, stötdämpare god effekt, som lanserades efter beröm fortsatte. Fram till i dag, samlare och tabellen i Friends of inflytande fortfarande existerar.

Utrustad med Cal. 1556 av Ref.1803(Köp/Sälj klockor kopior)

Ref.1803 produktion är den i särklass längsta på Day-Date År av historiens mest berömda klockor, föra över Cal. 1555 och Cal. 1556 två generationer av rörelsen, är skillnaden rörelse frekvens som pendeln ökade från 19.800 till 18.000.

Fram till 1977 Ref.1803 äntligen kommit till ett slut. Rolex Day-Date modellen ändras till fem siffror, är ökningen av den sista siffran används för att särskilja fall material, inklusive åtta guld, platina 9, är platina 6. Under tiden Day-Date också upplevt två förändringar, en förändring från Aggreko safirglas glasbord spegel, ge bättre vattenbeständighet, från 50 meter till 100 meter. Andra Day-Date 1972 äntligen sluta sekunder funktion, för att uppnå en mer bekväm och korrekt tidsinställningen.

År 1988, känd som ”kungen av självuppdragande rörelse”, den cal.3135 visas, Day-Date också sätta på displayen cal.3135 lagt cal.3155 veckan har det varit i bruk sedan dess.

Vänster för Cal.1555, rätten till Cal.3135 (ytterligare en vecka funktion cal.3155)

Jämfört med Cal.1555, hög noggrannhet Cal.3155, med hjälp av en dubbelmetallfjädrar, mindre känsliga för temperaturförändringar, Cal. 1555 är en dubbel blå stål flor. Kalender och vecka kan snabb överföring, Cal. 1555 vecka snabb överföring inte bara 24 timmar att hoppa dag, eller bakåt åtta timmar att vända tillbaka för att justera. Cal.1555 ensidigt fastställde balansen kuk med den gamla kompenseskruvhjulet, Cal.3135 svänghjul bro bord med två sidoskruvar, mer stabil fast.

2014 av en Ref 0,118138 ”Grön Jelly”, förutom ”förgyllda kroppsvård,” flyguppvisning ljust grönt, som Mensao Cancer vid första ögonkastet. Slutet av förra året bör vara mest kostnadseffektiva tid att starta, jag tyvärr missade. Nu 2, 110, 000 ¥ (RMB 110.000), grön eller cognac färg, kan inte vänta ett år att sälja skära lung också köpa en njure.

Du frågar mig kärlek Day-Date lite jag älskar det mycket djup

Day-Date II

Day-Date är bra, men tabellen 36 mm diameter är inte lämplig för alla. 2008 Rolex Day-Date II lanserades klockan diameter ökas till 41 mm, anses det estetiska idéer förändringar och människors ökande resning vikt. 41 mm i diameter, med stats- och krona spänne typ bandet, verkar mer i linje med de estetiska krav på moderna företagare. Rörelse mer användning med hög stöttålighet och antimagnetic Parachrom skir och nya Paraflex stötdämpare Cal.3156 rörelse, precision och stabilitet har förbättrats ytterligare.

Cal.3255

Vid årets Baselworld, Rolex i år släppt sin mest tunga arbete, en ny generation av yttersta precision Rolex 3255-typ rörelsen. Den nya Rolex patenterade Chronergy gång, försedd med förbättrad Parachrom blå skir, en ny trumma design. 14 patenterade teknik, inklusive dess riktighet, effektreserv, tillförlitlig prestanda, lätt nivå seismiska kraft, magnetiska egenskaper, och avstämningsprocessen, nivå över den schweiziska officiella identifieringen av auktoriserade kronometer (COSC).

Day-Date 40

Och den här samlingen av de senaste och mest avancerade tekniken för Rolex rörelse, för närvarande endast utrustad med det senaste inom 40 (tabell diameter på 40 mm), ärade exklusiva känsla brunnar Day-Date.

Visserligen Day-Date början för mig, bara en känsla, jag helt enkelt inte den gamla tabellen, bör intrycket av en high-end klock vara så här. Och när du förstår det, kommer du att älska det mer, särskilt efter den i påsen, var kommer att titta på, det finns alltid ett bord i ena handen inte vill någonting tillfredsställelse.

Du frågar mig kärlek Day-Date lite jag älskar det mycket djup

Slutligen vill jag du gillar Rolex Day-Date Table trogen kan bli rik.

  One Response to “Du frågar mig kärlek Day-Date lite jag älskar det mycket djup”

  1. Visserligen Day-Date början för mig,Replica horloges rolex bara en känsla, jag helt enkelt inte den gamla tabellen,replique omega bör intrycket av en high-end klock vara så här.Repliche Orologi Rolex Och när du förstår det, kommer du att älska det mer, särskilt efter den i påsen, var kommer att titta på, Montres Rolex Répliques det finns alltid ett bord i ena handen inte vill någonting tillfredsställelse.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>